Creativitatea prinde rădăcini în competiția Spring SuperBlog 2016

La 1 martie a.c. a început Spring SuperBlog 2016, a 12-a ediție a celei mai longevive și mai antrenante competiții de blogging creativ din România. Deja s-au aliniat la start aproximativ 140 de bloggeri dornici să-și exprime creativitatea prin articole originale, să câștige noi prieteni, premii și poate chiar colaborări pe termen lung cu branduri interesate să se promoveze în blogosferă. Primele probe deja s-au lansat, dar înscrierile continuă pe toată durata competiției, până la 11 aprilie 2016.

 12821945_10208574876030107_1869763_n

În septembrie 2008 se lansa ediția-pilot a competiției SuperBlog, ce propunea bloggerilor să-și testeze abilitățile de comunicatori online pe diverse teme. Proiectul a continuat, atrăgând, la începutul fiecărei ediții, tot mai mulți participanți dornici să-și demonstreze creativitatea. Începând din 2013, competiției i s-a adăugat și o ediție mai scurtă, de primăvară, astfel încât istoria SuperBlog numără acum 11 ediții încheiate, în care s-au înregistrat, în total, circa 1800 de participanți și peste 23.500 de articole.

Spring SuperBlog 2016 nu face excepție, rezervându-le participanților probe incitante și premii atractive. Pe parcursul celor șase săptămâni de competiție, sponsorii și organizatorii vor propune bloggerilor să se întreacă în creativitate pe teme dintre cele mai variate, de la cosmetice, încălțăminte, gadgeturi și electrocasnice, până la amenajări interioare, servicii turistice, produse de artizanat, filme, flori etc. La fiecare probă, concurenții au la dispoziție șapte zile pentru a-și pregăti articolele; apoi, juriul desemnat de sponsori evaluează și notează articolele, stabilind astfel câștigătorii premiilor alocate. La final, în funcție de rezultatele obținute, superbloggerii primesc premii suplimentare, cash și/sau în produse, în valoare totală de peste 15.000 lei.

Competiția este deschisă tuturor blogurilor în limba română, indiferent de vechimea, traficul sau tematica acestora. Mai multe informații, regulamentul de participare și formularul de înscriere în competiție sunt disponibile pe site-ul www.super-blog.eu.

Ediția Spring SuperBlog 2016 este sponsorizată de Art&Craft, Avizez.ro, Carmine Shoes, CND Turism – Vacanțe Speciale, Diego, Empire Film, Farmec, Freon-Auto.com, hotelul Golden Tulip Times din București, LivrareFloriBucuresti.ro, MarketOnline.ro, MediaDOT, Salon du Mariage.

Parteneri media: Chic-Elite.ro, Comunicatedepresa.ro, Connect, Creadiv, Loopaa, Mujer.ro, PRwave, RadioLynx.ro, toateBlogurile.ro, TVR2, Zelist Monitor.

Bloguri partenere: ArenaIT.net, calatoriaperfecta.ro, cristinalincu.wordpress.com, danielbotea.blogspot.ro, ExTraViTa.ro, infrasunete.eu, mnealui.info, nimicurifantezii.blogspot.ro, Robintel.ro, romaniistiuromaneste.wordpress.com, SexulSlab.info, tulips-and-sparkles.blogspot.ro, Tehnocultura.ro. Organizator: SwissPlan.biz.

Despre SuperBlog

Lansată în 2008, SuperBlog este cea mai longevivă și antrenantă competiție din blogosfera românească. Proiectul are drept obiectiv să descopere și să susțină noile talente ale blogosferei, precum și să faciliteze colaborările dintre aceasta şi mediul de afaceri. Competiţia numără 11 ediţii (anual în perioada 2008-2012 și bianual începând din 2013, cu o ediție primăvara și una toamna), în care s-au înregistrat, în total, circa 1800 de participanți și s-au scris peste 23.500 de articole. Detalii, pe www.super-blog.eu.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *