3 motive pentru care merita sa ai un sistem de automatizari pentru porti

            Automatizarea este un factor important in viata noastra acum, este un proces care se regaseste in cat mai multe aspecte, din mai multe motive, deseori legate de practicalitate si confort. Manual, intotdeauna este mai greu si intotdeauna va fi mai greu decat automatizat. E atat de simplu. Cand vine vorba de automatizari porti, multi oameni le vad ca un lux, genul de porti pe care le vezi la o vila uriasa, insa sistemele de automatizari porti se gasesc la preturi accesibile – vezi mai multe modele de sisteme de automatizari porti la Ordis.ro.

gate11_b

            Exista 3 mari motive pentru care merita sa ai un sistem de automatizari pentru porti:

  • O securitate ridicata – in momentul in care ai porti sau un gard mai solid inseamna ca te preocupa elementul de securitate, iar portile automatizate sunt un mod mult mai bun de a descuraja orice oportunist, fie el hot, vandal sau alt tip de criminal sau raufacator. Poti astfel sa controlezi cine intra in curtea ta mult mai eficient, prima linie de aparare nu mai este usa casei tale, ci poarta automatizata.
  • Convenienta – trebuie sa fim cinstiti, un sistem de automatizari porti ofera multe beneficii pe parte de convenienta. Unul din motivele pentru care multe porti raman deschise, cand ar trebui sa fie inchise este comoditatea, sunt greu de miscat, sunt greoaie, mai ales daca sunt din metal, trebuie sa iesi afara, in frig, in ploaie, sa te imbraci etc, sunt o groaza de motive pentru care deseori portile manuale raman deschise. Deschiderea si inchiderea constanta a portilor este un lucru neplacut si chiar enervant pentru multi oameni. O poarta automatizata te scapa de aceasta grija, cu un singur buton inchizi si deschizi poarta, din masina sau din casa. Ce poate fi mai convenient de atat?
  • Practicalitate – cand pleci de acasa nu mai trebuie sa pierzi inca cateva minute deschizand si inchizand porti, fugind dupa cainele care a iesit sau avand grija mereu la copii sa nu iasa in strada principala. Deschizi poarta automat, iesi si o inchizi imediat inapoi. Practic si simplu.

Acestea sunt 3 motive clare pentru care merita sa investesti intr-un sistem de automatizari porti, viziteaza Ordis.ro si vezi modelele disponibile acolo.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *