5 moduri distractive in care poti folosi stickere personalizate

            Stickerele sunt moduri excelente de personalizare si decorare pentru o multime de obiecte si spatii, insa nu intotdeauna gasesti stickere cu ce vrei tu. Dar cineva a gasit o solutie si in acest caz, prin stickere personalizate. Acestea se imprima pe folie autocolanta alba sau rezistenta, in diferite forme. Imprimarea este de tip UV si este rezistenta la apa sau la temperaturi ridicate. Mai multe detalii despre personalizarea de stickere, gasesti la Agrafa.ro

stickerbomb_by_vicing-d5l6d3o ok

            In orice caz, cu niste stickere imprimate pe gustul tau poti sa faci o multime de lucruri. Sunt ele obiecte mici, dar pot avea un impact mare. Uite 5 moduri in care poti folosi stickere.

  • Ai o groaza de borcane pe acasa, pune cateva stickere pe ele si transforma-le in obiecte decorative. Pot fi foarte folositoare, poti depozita o multime de lucruri in borcane. Poti sa faci un borcan-pusculita, un borcan pentru amintiri sau un borcan pentru lucruri distractive. Marcheaza-le pe fiecare cu cate un sticker potrivit.
  • Laptopurille toate arata cam la fel, putin plictisitoare. Un mod ieftin si usor sa ii dai putina personalitate si sa il faci mai distractiv din punct de vedere vizual este prin stickere. Lipeste cateva stickere cu lucrurile de care esti pasionat si transforma-le in lucruri unice.
  • Mergi la o zi de nastere si nu vrei sa fi si tu unul din cei 100 de indivizi cu o punga clasica de cadouri? Foloseste-te de stickere si transforma-ti cadoul, chiar inainte sa fie desfacut, in ceva dragut si personal.
  • Nici carcasa telefonului nu ar trebui sa sufere de sindromul banalitatii – adauga o nota personala cu un sticker ce reprezinta ceva despre tine, sau spune ceva despre lucrurile care iti plac.
  • Albumurile cu poze sunt albumuri cu amintiri, insa la ce sa tii albume cu amintiri daca acestea nu spun nimci despre tine. Cu un sticker poti oferi o amintire inca de pe coperta.

            Acestea sunt doar 5 moduri in care poti folosi stickerele pentru decor si pentru distractie. Mai sunt inca o multime de moduri, stickerele cred ca sunt printre putinele produse cu o versatilitate uriasa, iar pentru ca sunt si personalizabile, singura limita e imaginatia ta.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *