7 Motive pentru a alege Petkult pentru cainele tau

Atunci cand cauti o noua marca de mancare pentru cainele tau, este bine sa nu te bazezi doar pe pret (ca singur factor de decizie). Dimpotriva, este recomandat sa tii cont de mai multe aspecte care adunate sa te convinga de beneficiile de care te poti bucura atat tu, cat si cainele tau, in urma unei astfel de achizitii. Pentru ca trecerea la o noua hrana este un proces, nu iti va ajunge niciodata un singur pachet sau o simpla conserva. Dimpotriva, vei avea nevoie de mai multa mancare – iar in timp, daca marca aleasa va fi cea de incredere, relatia va deveni tot mai stabila. Un nume deloc nou pe piata romaneasca, ce incepe insa sa se bucure de admiratia posesorilor de caini din intreaga tara, este Petkult, distribuit si de catre Pentruanimale.ro.

tb-petkult

Care sunt astfel acele multiple motive pentru care ar trebui sa alegem Petkult?

  • disponibilitatea produselor in doua categorii principale – hrana umeda pentru caini si hrana uscata
  • hrana umeda Petkult include opt produse principale, la conserva: cu carne de curcan, de miel, de pui, de rata, de vita; impartite in clase potrivite juniorilor sau adultilor, acestea acopera intreaga paleta de varste.
  • hrana uscata, disponibila la sac, este caracterizata ca o mancare superpremium – aceasta cuprinde variantele adult/junior/starter senzitiv, miel si orez (pentru diverse rase si marimi).
  • prin compozitia sa, Petkult este o mancare hipoalergica, ce nu incorporeaza ingrediente cerealiere precum: porumbul, soia, grau ori organisme modificate genetic.
  • respecta necesarul canin (nutritional): carne (peste 60%), carbohidrati, lipide, antioxidanti
  • Petkult este constituita din ingrediente 100%naturale; dintre acestea s-a incercat de asemenea reducerea cantitatii de conservanti.
  • sprijina sistemul cardiovascular, ajuta la refacerea pielii si blanii, sprijina sanatatea articulatiilor, avand in acelasi timp un gust extrem de placut.

Dincolo de aceste calitati, alegand Petkult de la Pentruanimale.ro te bucuri de o livrare rapida, de pe stoc, in intreaga tara. Poti sa profiti de consultanta online pentru gasirea celui mai bun produs, adecvat cainelui tau, in acelasi loc.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *