Agendele intr-o lume moderna

            O agenda pare un obiect traditional, clasic chiar de organizare intr-o lume plina de calendare electronice, cu smartphone-uri si tablete in care poti sa iti notezi tot ce ai nevoie, care se pot sincroniza usor intre ele si care pe langa acestea iti mai ofera si alte optiuni si unelte. Insa traditional si clasic nu inseamna neaparat nepotrivit sau invechit. Agendele raman obiecte la fel de utile, cu sau fara smartphone-uri, ele pur si simplu iti ofera o experienta diferita, un mod diferit de a organiza lumea din jurul tau. Sunt produse populare, iar agende gasesti si online, si cam la orice librarie. Nu sunt pe cale de disparitie si nu sunt nici rare.

 agenda-stylo

            O comparatie intre o agenda electronica, adica un calendar online care poti sa il accesezi de pe un dispozitiv mobil si o agenda nu ar avea rost. Fiecare isi face treaba, intr-un mod propriu si unic, fiecare are avantaje si dezavantaje. Dar atat timp cat reusesti sa te mentii organizat nu conteaza daca preferi varianta electronica sau varianta clasica, agendele. Eu personal prefer agendele din mai multe motive.

            Stiu ca agenda mea nu ma va lasa la greu niciodata, stiu ca nu va ramane fara baterie, stiu ca nu are nevoie de internet, stiu ca am nevoie doar de un pix. Port la mine un smartphone mereu, dar agenda ramane preferata mea. Pot sa imi notez usor tot ce am nevoie, idei, intalniri, remindere, pentru o sarcina la munca, sau sa nu uit sa iau lapte, imi las toate grijiile in agenda, si mintea mea ramane libera. Imi place sa mazgalesc pe marginile foilor cand sunt plictisit sau cand ma gandesc la ceva, imi place sa o decorez cu stickere si imi place cum se simte in mana mea. Probabil ca m-as putea obisnui si cu o agenda electronica, sunt multe astfel de servicii gratuite, dar nu ma atrag deloc, sunt un tip cu o agenda, si atat. Agendele sunt moderne in felul lor, nu dintr-un punct de vedere tehnologic, dar tot moderne, si atata timp cat vor exista indivizi ca mine, care pur si simplu prefera o agenda, acestea vor ramane printre noi.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *