Camera auto – o noua moda?

Vedem din ce in ce mai mult camere auto in trafic, apar pe bordul masinilor ca ciupercile dupa ploaie. O camera auto pare un accesoriu de lux pe care trebuie sa il ai ca sa fii vazut bine, un produs care te scoate in evidenta. Insa folosirea unei camera auto este pana la urma o noua moda? Cumperi o camera auto ca sa fii in trend cu lumea, ca sa fii la moda, sau pana la urma camerele auto chiar ofera ceva special? Pe piata astazi sunt foarte multe modele de camere auto, nu este deloc greu sa gasesti o camera auto – vezi aici o gama larga, sunt foarte multi producatori care se ocupa doar de aceste produse. Daca exista o cerere, exista si o oferta.

hd_dashcam-incar

 

O camera auto este un produs foarte util in trafic, ofera numeroase avantaje, nu cred ca cei care isi cumpara un asemenea produs, si sunt din ce in ce mai multi, o fac pentru ca e la moda, si pentru ca e “misto” sa ai o camera auto. Traficul, mai ales la orele de varf este mediul in care orice se poate intampla, mai ales in orasele mari, este foarte usor sa ajungi sa fii zgariat cel putin sau chiar lovit, iar vina dupa aceea se imparte in toate partile. Probleme cu politia si cu compania de asigurari. Insa o camera auto inregistreaza tot ce se intampla in trafic, iar circumstantele unui accident sunt rapid elucidate folosind inregistrarea video.

Acelasi lucru se aplica si in eventualele probleme cu pietoni, care pot fi si mai grave. De fapt, tot ce reprezinta probleme in trafic pot fi usor rezolvate sau ameliorate cu inregistrarea video realizata de camera auto, aceasta este o dovada clara, care nu lasa loc de discutii si dezbateri. Cred ca o camera auto este o investitie buna, o investitie care iti ofera o anumita siguranta in trafic, care se merita. Sunt camere auto foarte performante, cu multe optiuni si caracteristici sau camere auto mai simple in functie de ce doresti sau ce buget ai, poti sa gasesti camera auto pentru tine – vezi aici cateva modele.

One Comment

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *