Camere de supraveghere acasa, pentru siguranta familiei tale

Camerele de supraveghere sunt o modalitate foarte buna de a preveni infractiuni si comportamentul infractional. Le gasim in aproape toate institutiile statului, in birouri, in banci in magazine, in spatiile publice. Toate sunt din ce in ce mai monitorizate. Camerele de supraveghere apar peste tot, dintr-un motiv bine intemeiat, ele intimideaza activitatile criminale. Inregistrarile realizate de aceste camere de supraveghere sunt dovezi clare, concrete si tangibile. Asta inseamna ca orice ai face in spatiul monitorizat de o camera de supraveghere va fi inregistrat si va putea fi folosit impotriva ta (daca actiunile tale nu respecta legea).

SurveillanceUn sistem de supraveghere nu este nici greu de montat, nici greu de intretinut, nu este nevoie de o echipa speciala pentru acest lucru. Asta inseamna ca aparatele de supraveghere pot fi folosite cu usurinta si in locuinta personala – vezi aici o gama larga de camere de supraveghere. Exista multe modele disponibile, fiecare cu caracteristici si capacitati proprii, in functie de performantele pe care le doresti. Impreuna cu camerele de supraveghere o sa mai ai nevoie de un DVR (Digital Video Recorder) pentru inregistrarea imaginilor si de cativa conectori. Camerele pot fi si wireless, astfel nu ai avea probleme cu cabluri acasa, iar imaginile captate pot fi atat inregistrate, cat si vizualizate in timp real, chiar si de pe telefonul mobil.

Poti sa iti protejezi locuinta si bunurile de infractori, dar si pe cei dragi in aceeasi masura. O camera de supraveghere de interior te poate ajuta si in prevenirea furturilor de catre strainii care iti trec pragul, pentru a presta diferite servicii (curatenie, intretinere etc). Mai mult, astfel ai mereu acces direct la ce se intampla in casa si in preajma casei tale, oriunde ai fi. Poti sa alegi sa iti creezi un sistem de supraveghere simplu, cu una sau doua camere, sau mai complex, oricum ar fi insa, gasesti la iUuni tot ce ai nevoie.

 

(sursa imagine: oakwoodautomation.com)

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *