Ce prefer sa fac in timpul liber


labirint
In general, nu prea am timp liber, iar atunci cand il am, imi dau seama ca nu stiu ce m-ar relaxa si m-ar distra mai mult. Ma tenteaza sa aleg o carte – si o fac cu placere, dar dupa cateva pagini ma ia somnul. Atunci deschid televizorul si nu stiu daca sa ma opresc asupra vreunei emisiuni sau a unui film. Cert e ca nu am rabdare sa urmaresc nimic. Eu simt nevoia sa ma relaxez activ, sa socializez si asta fara sa ies din confortul propriului camin (mai ales ca am timp liber fie la ore inaintate, fie cand vremea de afara este total potrivnica oricarei iesiri din casa). Si atunci… ei, da, atunci imi iau laptopul in brate, ma asez comod pe canapea si aleg cel mai distractiv portal de jocuri gratuite online: xjocuri.com. Nu, nu ma intrebati ce varsta am, este total irelevant! Jocurile on-line de aici nu numai ca sunt gratuite, ci au si o paleta larga de adresabilitate: de la jocuri cu personaje din desene animate sau povesti si puzzle-uri pentru copii de 3-4 ani, pana la jocuri mai ample, cu subiecte extrem de variate, dedicate adolescentilor si tinerilor de orice varsta!

masini Si cum mie nu imi place mereu sa ma joc singura, de obicei aleg jocurile in doi de aici: http://www.xjocuri.com/jocuri-in-2-doi.html. Sau in mai multi jucatori. Toti asteapta on-line sa intre in competitie. Toate ma atrag: jocurile tip labirint, cu roboti, curse de masini, lupte, motociclete sau fotbal… Ei, si ce daca sunt fata? Si noua, fetelor, ne place sa ne relaxam jucandu-ne on-line si jocuri mai putin “conventionale” pentru noi, nu-i asa? Iar pentru ca distractia sa fie completa, prin conectarea la retelele sociale, distribui parerile mele despre jocuri si invitatii prietenilor mei pentru a mi se alatura in competitie!

fotbalPortalul xjocuri.com poate fi accesat si de pe tableta sau telefon, insa pentru o experienta de joc completa, este indicat calculatorul sau laptopul. Gata, acum ca v-am spus secretul timpului meu liber, merit inca un joc on-line!

One Comment

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *