Chiria ideala – intr-un apartament cu 2 camere

Daca esti in cautarea unei chirii, nu ai un buget foarte mare, dar nici nu vrei sa stai foarte inghesuit, atunci un apartament cu doua camere este varianta ideala pentru tine. Este solutia de compromis cea mai buna in momentul in care stai in chirie; situatia este oricum temporara, iar daca ai nevoie de mai mult spatiu, iti este mult mai usor sa te muti asa, decat daca ai cumpara. O oferta bogata de apartamente cu 2 camere de inchiriat in Ploiesti gasesti la agentia Royal Imobiliare. Cu siguranta o sa gasesti usor ce ai nevoie.

02350350_original

Un apartament cu 2 camere iti ofera tot spatiul necesar daca esti singur sau daca inca nu ai copii. Nu esti nici inghesuit intr-o singura camera ca intr-o garsoniera, dar nici nu ai atat de mult spatiu incat sa ai cheltuieli mari la intretinere sau sa trebuiasca sa petreci timp indelungat pentru curatarea si intretinerea apartamentului. Un apartament cu 2 camere este undeva la mijloc, e o solutie temporara pentru multi oameni, din aceasta cauza sunt si foarte cautate cand e vorba de chirie.

            Ai o camera pe care o poti folosi ca si dormitor si o camera care poate sa fie un living, un birou, un loc unde sa te simti bine singur sau cu prietenii tai si in acelasi timp unde poti munci. Daca faci o seara de film sau dai o petrecere e mai greu intr-o garsoniera, insa cu o camera dedicata numai timpului liber poti sa te simti mult mai confortabil in casa ta. Chiar si in chirie trebuie sa ne simtim bine, oricat de temporara ar fi situatia.

 

ROYAL IMOBILIARE

Agentie Imobiliara

str. Erou Calin Catalin, nr. 12, bl. K6, ap. 4 Ploiesti, 100066 Prahova, RO

Phone: 0371 330 301

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *