Creeaza o capsula a timpului cu un laminator

Nu foarte multa lume stie ce este aceea o capsula a timpului. Prima oara cand auzi de un astfel de lucru, gandul iti poate sari la un episod din Familia Jetson. Adevarul e ca o astfel de capsula nu este un lucru foarte complicat. Este pur si simplu o capsula in care pastrezi amintiri dintr-o anumita perioada a vietii tale. Acest lucru se poate face foarte usor cu ajutorul unui laminator pe care il poti achizitiona chiar si de pe internet.

c9dcbd94cb005b2fd097465a765e2d09

Sunt o multime de lucruri pe care le poti pune intr-o capsula a timpului. Daca ai copii, atunci, impreuna cu un laminator, poti sa le pastrezi primele desene sau lucrari de la scoala. Le poti lamina si le poti pregati pentru a fi puse in capsula. Multi parinti fac acest lucru in ziua in care li se nasc copiii. Acestia iau ziare si alte lucruri reprezentative din acea zi minunata si le lamineaza pentru a le pastra pe cand copiii lor vor creste. O idee foarte interesanta este sa laminezi frunze din sezonul in care s-a nascut copilul tau. Este un lucru inedit care va da o pata de culoare capsulei.

Daca te-ai hotarat sa faci o capsula a timpului impreuna cu prietenii tai, atunci tot vei avea nevoie de un laminator. Sa nu uitam cate „biletele de dragoste” scrise pe etichete de bere sau pe servetele am reusit sa adunam la un moment dat cu totii. Sau cate caricaturi am facut in caiete in liceu. Toate aceste amintiri se vor pastra mult mai bine intr-o capsula a timpului daca au fost protejate cu ajutorul unui laminator mai intai. Acestea nu vor fi afectate de umezeala si iti vor aduce un zambet pe buze atunci cand le vei dezgropa.

Concluzia este ca e important sa ai un laminator cand vrei sa pui ceva intr-o capsula a timpului. Vei putea fi sigur ca toate obiectele, in special cele din hartie, nu se vor deteriora in timp. Poti gasi mai multe tipuri de laminatoare la Pin.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *