Cum arata o nunta adevarata

Nu inteleg de ce toata lumea fuge de nunti. Am citit statea glume si pamflete referitoare la ce „horror” sunt nuntile si ce experienta groaznica este participarea la un astfel de eveniment ca zau ca nu stiu ce s amai cred. De unde atatea exagerari, dragi domni si doamne scriitoare? Si nu este vorba de semnificatia casatoriei ca institutie, ci de evenimentul in sine. Unii zic ca e plicticos, altii ca e costisitor si altii ca e de prost gust. Eu zic ca, daca gandesc asa, de fapt nu au participat niciodata la o nunta adevarata. O nunta in care organizarea sa fi fost incredintata profesionistilor, de la tematica, aranjamente in sala, culori, rochiile domnisoarelor de onoare, pana la meniu, muzica, filmare si coordonarea desfasurarii evenimentului in sine (cum ar fi, de exemplu concordanta dintre lumini, muzica si aducerea unui nou fel de mancare).

Personal, consider o nunta reusita atunci cand, efectiv, nu pot sta pe loc si nu pentru ca nu as avea stare, ci pentru ca sistemul de sonorizare impecabil impreuna cu priceperea DJ-ului efectiv ma „obliga” sa dansez toata noaptea. Pana la urma, daca nuntasii sunt veseli pentru ca s-au simtit bine (si nu neaparat doar de la vin) vor tine minte o astfel de nunta si vor putea sa combata, cu argumentul propriei experiente, glumele si articolele de care vorbeam la inceput.

Captura de pantalla de 2015-07-04 11_19_37

O nunta presupune multa munca, alergatura, stres si, trebuie sa recunoastem, cheltuieli. Pentru a mentine un echilibru intre cheltuieli si calitatea serviciilor si produselor obtinute, alegerea frunizorilor trebuie facuta cu grija. De exemplu, pentru servicii de sonorizare la nivel profesional, va recomand DJ for Party (www.djforparty.ro) care, prin echipamente si profesionisti de valoare va pot transforma nunta intr-un eveniment unic, astfel incat nuntasii sa-si doreasca sa mai fie invitati si la alte nunti similare. Si nu ese vorba doar de nuntasi, ci si de beneficiarii directi ai nuntii, mirii, cei pentru care acesta este un eveniment unic si de o importanta emotionala majora in viata lor si pe cae astfel si-l vor aminti cu bucurie si il vor putea povesti, peste ani, copiilor si nepotilor lor.

Acest articol participa la concursul organizat de eBloguri si Dj for Party.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *