Cum sa depozitezi fara sa innebunesti

            Daca esti ca mine sau la fel ca orice alta persoana ai multe lucruri, lucruri de care stii ca ai nevoie pentru un ceva anume si lucruri de care stii ca ai nevoie, dar nu esti foarte sigur pentru ce. Oricum le tii pe toate pentru ca asa se face si incerci sa le depozitezi cumva, sa creezi ordine in haos, sa reusesti cumva sa gasesti ce ai nevoie fara sa trebuiasca sa rascolesti intreaga casa.

De regula nu prea merge metoda asta, singur nu ai cum sa reusesti, ai nevoie de putin ajutor. Eu, ca sa evit o criza de nervi de fiecare data cand incerc sa gasesc ceva, am inceput sa folosesc cutii de depozitare, un cadou mai potrivit de la zei nu am putut primi. Ma rog, nu neaparat de la zei, am gasit mai multe modele de cutii de depozitare la Diqis.ro, un site cu lucruri de genul, unelte care reusesc sa tina lumea din jurul tau organizata. Arata si bine, astfel par ca niste accesorii interesante, nu ca niste cutii in sine.

24630_34_1286554892

            Sa te apuci sa depozitezi de capul tau, adica practic sa mergi pe la magazine, sa cersesti cate o cutie, in care sa depozitezi lucruri de care ai nevoie dar nu stii cand, sa te apuci sa le marchezi pe toate de parca te-ai muta, si in momentul in care ai nevoie de ceva, sa te apuci de rascolit prin cutii, nu e un mod foarte elegant de a depozita. Asta e un mod frumos de a spune ca te poate innebuni.

Cand spun depozita nu ma refer ca pui o groaza de lucruri in cutii si le duci in pod sau in beci, tot in casa ta vor ramane, iar cand spun cutii de depozitare nu te gandi la niste chestii maro din carton, ele sunt mai mult ca niste accesorii practice cu un aspect placut. Le poti tine prin casa fara sa para ca tocmai te-ai mutat si ti-e prea lene sa despachetezi. Dupa cum am zis, pot fi niste accesorii placute in casa ta, in orice camera vrei sa le tii.

Am gasit o multime de tipuri de cutii de depozitare, insa cutia care mi-a placut cel mai mult, nu stiu daca „cutie” e cuvantul ideal aici, e mai mult un fel de suport pentru telecomanda, un suport cu ajutorul careia poti sa iti depozitezi telecomenzile, de la televizor, DVD player, aer conditionat etc, fara sa trebuiasca sa rascolesti toata casa. Daca iti par interesante aceste cutii de depozitare viziteaza site-ul diqis.ro, eu aici am gasit o multime de obiecte interesante pentru depozitare.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *