Depozitare jucarii, pentru copilul din tine

Orice persoana are un hobby. Poate ca tie iti place sa pictezi, sa mergi in drumetii sau sa scrii poezii. Mie imi place sa colectionez reviste cu benzi desenate. Dar exista persoane carora le place sa colectioneze cartonase din diferite jocuri de societate sau reviste cu masini sau chiar si ziare vechi. Pentru noi, depozitarea este mereu o problema dar am gasit o solutie pentru acele „jucarii” mai mici, cum ar fi cartonasele. Trebuie sa incerci si tu aceasta solutie pentru depozitarea jucariilor.

20678100_1_1

Cand zic „jucarii” nu ma refer la jucarii propriu-zise. Pentru colectionari, obiectele colectionate ii fac sa jubileze. Inca si acum, de fiecare data cand imi cumpar un numar nou dintr-o serie de benzi desenate ma simt ca un copil in raionul cu jucarii si la fel se simt si restul cunoscutilor carora le place sa colectioneze diverse obiecte.

Un prieten de-al meu colectioneaza cartonase vechi cu jucatori de baseball. Majoritatea le cumpara din Statele Unite si a descoperit o solutie foarte inedita pentru a depozita aceste „jucarii”: si-a cumparat mai multe cutii de depozitare, ca si cele ce le gasesti la Frarom Shop, si le pastreaza acolo, frumos etichetate si aranjate. In prima faza am ras putin de el, cutiile respective fiind mai degraba utilizate pentru obiecte personale mici, obiecte de ingrijire personala, farduri, etc. Dar dupa cum mi-a demonstrat, aceste cutii pentru depozitarea „jucariilor” sunt perfecte pentru nevoile sale.

Daca ai si tu un hobby asemanator si doresti sa iti pastrezi obiectele in ordine si in siguranta atunci o cutie de depozitare de genul este perfecta. Nu este nici prea mare, nici prea mica, are un aspect placut si nu iti va sta in cale. Si partea cea mai buna e ca si aceste cutii de depozitare ale „jucariilor” (inca tot nu m-am obisnuit sa le spun astfel) pot fi depozitate la randul lor pe rafturile unei mobile sau in alte cutii mai mari.

Ar trebui sa mai mentionez ca noi, colectionarii, suntem foarte rigurosi cand vine vorba de organizarea obiectelor colectionate. Fie ca dorim sa depozitam carti, reviste, cartonase sau dorim sa depozitam jucarii, avem nevoie de mobila speciala, cutii speciale si o multime de etichete. Sa fii colectionar este o treaba destul de costisitoare si chiar si grea uneori dar cand iti vezi colectia aranjata frumos intr-o cutie sau pe un raft iti dai seama ca totul a meritat. Vezi si tu solutiile de depozitare oferite de Diqis.ro, fie ca esti colectionar sau doar ai nevoie de o cutie.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *