Mic indrumar: Barbatii si florile

Se tot scrie ca femeile sunt complicate, ca pe femei e greu sa le intelegei bla, bla… Ma rog, nu zic nu, dar exista un „dar”  – si nu e vorba de darul femeilor de a intoarce orice fraza, chiar si pe cele spuse de ele insele, ci  de faptul ca o femeie poate fi imblanzita (atentie, nu e niciun apropo la clasicul Shakespeare!) cu… flori. Exact! Delicate, parfumate si efemere, florile sunt cu adevarat magice, reusind acolo unde cuvintele se impotmolesc si curajul se face mic-mic, lasand loc perplexitatii.

Ca sa fie cat mai pe intelesul barbatilor, va ofer in continuare un mic indrumar care are insa nevoie de completarile voastre:

Situatii:

A. Vrei sa-i spui ceva si nu stii cum

floricudrag11. De dimineata ti-a vorbit monosilabic si a zis ca nu are nimic, dar tu stii ca ai necajit-o in ajun?

Uiti de pauza de tigara si de discutia cu baietii despre liga I (sau noua secretara a sefului) si dai o fuga pana acasa (sau unde este doamna ta in acel moment) si te prezinti cu o floare in dinti si cu „imi pare rau”-ul repetat inca de pe drum (hai, ca nu e greu, sunt numai trei cuvinte)!

2. Te-a rugat a zece oara sa faci ceva pentru ea si tu ai uitat (ma rog, nu prea te-a interesat)?

Ups… te invoiesti jumatate de zi de la munca si cumperi un buchet bogat de la floraria de la coltul strazii, buchet pe care il asortezi la o invitatie la cina si dai fuga sa te prezinti cu ele intr-o suflare inainte sa fie prea tarziu.

3. Te-ai enervat si ai tipat mai tare ca ea?

Urat din partea ta… in cazul asta, floraria de la coltul strazii nu te mai poate ajuta. Ai nevoie de profesionisti. Dar nu te speria, exista solutii foarte simple chiar la indemana ta: intri pe floraria online floricudrag.ro si comanzi de acolo cel mai impunator buchet de trandafiri care sa fie livrat direct acasa. Atentie! Trebuie sa ajunga inaintea ta! Intre timp, tu intorci buzunarele pe dos sa-i cumperi rochia aia pentru care niciodata n-ai gasit momentul potrivit.

4. Ai invitat-o la spectacol, v-ati dat intalnire in fata teatrului si ai uitat?

Sunt ingrijorata pentru tine. Acum e momentul sa scoti artileria grea. Comanda unul dintre aranjamentele sau cosurile cu flori de la floricudrag.ro si sparge contul de economii ca e cazul sa cumperi biletete alea spre Bali sau macar blana dupa care suspina de 2 ani.

B. Vrei s-o incanti in momentele speciale, dar nu ai inspiratie

1. E ziua ei de nastere sau de nume? Sarbatoriti ceva important pentru voi? Sau poate e 1 martie, 8 martie, Sfantul Valentin?

aranjament-cu-criniToate acestea sunt ocazii de a-i oferi flori cu drag (stiu ca stii, dar un reminder mic nu strica).

2. Te insori sau iti botezi copilul? Ai un eveniment la serviciu si nu stii cum sa-l infrumusetezi?

Exact! Florile sunt raspunsul. Comandate online ajung proaspete si frumoase la destinatie intr-un timp foarte scurt.

C. Vrei sa-i spui altceva si nu poti

Respiri adanc, comanzi florile online si arunci un ochi la:

cele doua cuvinte

 (Click pe imagine pentru videoclipul trupei Taxi „Cele doua cuvinte”)

Si acestea fiind zise, niciun barbat nu mai poate spune „n-am stiut” sau „n-am avut timp”.

 

Surse poze: floricudrag.ro, morguefile.com 

11 Comments

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *