Subiecte comparate (1)

„Subiecte comparate” contine articole care au fost publicate initial pe platforma eBloguri.”

Acesta este o prima insemnare dintr-o serie pe care mi-o doresc longeviva si in care voi semnala cateva aspecte legate de modalitatea in care diferiti bloggeri surprind acelasi eveniment sau abordeaza acelasi subiect. In niciun caz nu imi propun sa fac comparatii valorice. Doar observatii legate mai degraba de diversitatea de perceptie si interpretare a realitatii pe care le regasim in blogosfera.

M-am gandit cu atentie la ce subiect sa abordez la inceput si, pana la urma, am decis sa aleg un subiect care ma intereseaza in mod direct si despre care eu scriu dintr-o perspectiva aparte. Ma refer la parenting. Este, intr-adevar, un subiect generos, deseori sursa de discutii contradictorii. Este un subiect viu, in continua evolutie si pe marginea caruia teoriile dezvoltate sunt si ele, nu de putine ori, opuse.

Exemplificare:

(este prima si ultima data cand voi vorbi despre mine in aceasta serie de articole) eu abordez pe blogul meu armonie acvatica (http://cristinalincu.wordpress.com) subiectul relatie parinti-copii dintr-o perspectiva plina de umor si acceptare a complicatei misiuni pe care ne-o asumam cand devenim mami si tati. Astfel, „ghidul de supravietuire” a ajuns la capitolul 41 si surprinde acele evenimente inevitabile – amuzante sau tensionate la momentul intamplarii lor, si modalitatea in care ele s-au rezolvat. Important este sa invatam cate ceva din toate si sa trecem mai departe cu zambetul pe buze si cu inima alintata de dragoste.

subiecte comparate 1

In schimb, in blogul Blogonovela (http://blogonovela1.blogspot.ro/) si B24Kids – Gazeta Culturala a copiilor (http://b24kids.blogspot.ro/), ambele semnate de Anca Ilie, gasim informatii utile despre diferite conferinte, seminarii si workshopuri de parenting, recenzii de spectacole si carti pentru si despre copii, precum si o mica enciclopedie a evenimentelor si a numeroaselor proiecte care au loc (in special in Bucuresti) pentru cei mici. De asemenea, nu lipsesc punctele de vedere personale justificate de experienta de mama de doua fetite minunate. Daca sunteti parinti, Gazeta va va fi foarte utila!

Doi bloggeri, doua perspective, acelasi subiect.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *