Succes si performanta prin team building

Exista foarte multe motive pentru care merita sa participi la un program de team building, atat pentru tine ca si individ, cat si ca parte a unei echipe. De regula, programele acestea sunt realizate pentru firme, companii, insa nu se limiteaza doar la ele, orice grup care trebuie sa lucreze impreuna in vreun fel, sa colaboreze, care depinde de o activitate la unison are nevoie de un program de team building, precum cel disponibil aici.

Hawn-Tel-Com-Pics-004-2-620x465

De ce ai nevoie de team building?

Pentru ca team building-ul are un impact urias asupra modului in care fiecare membru al firmei sau al grupului se vede pe sine si ii vede pe ceilalti. Cum colaboreaza, cum comunica, cum cunoaste. In team building inveti multe lucruri despre colegii tai, oameni cu care petreci mai mult timp in fiecare zi decat acasa, inveti despre tine, despre abilitatile tale, inveti cum te privesc ceilalti. Toate aceste lucruri te ajuta sa te dezvolti ca individ.

Team building outdoor?

Unde facem aceste programe de team building, unde le desfasuram? Mediul in care ar trebui sa se desfasoare un program de team building ar trebui sa fie cat mai diferit fata de cel de la munca. Ar trebui sa ne simtim liberi, sa iesim din rolurile pe care le avem fiecare la birou. Team building-ul outdoor, in natura, ofera cele mai mari oportunitati de realizare a unor activitati complet diferite fata de cele experimentate anterior. Poti sa supravietuiesti in natura cu colegii tai, sa jucati jocuri in echipe pentru intarirea nivelului de colaborare, puteti sa faceti rafting pentru sincronizare in miscari, si sa experimentati o multime de lucruri care va pot apropia ca si echipa, nu doar prin amintiri si prin experientele comune.

Team building-ul este folosit de cele mai mari si de succes companii din lume pentru ca functioneaza, pentru ca este o forma si o practica care are efect!

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *