Tipuri de somiere pentru care poti opta

            Somierele sunt accesorii pentru dormitor, sunt suporturi care ajuta la o sustinere mai buna a saltelei, sunt moduri de a pastra salteaua pe termen lung si de a avea o sustinere mai buna pentru o odihna placuta. Intre somiera si saltea este o relatie apropiata, combinatia dintre cele doua trebuie sa fie ideala, pentru a avea o pozitie corecta a coloanei vertebrale, o sustinere cat mai buna in timpul somnului. Recomand folosirea somierelor pentru pat, cred ca ele sunt necesare pentru un dormitor complet. Diferite modele si marimi de somiera pentru pat gasesti la Tamos magazin online de mobila. La ei gasesti si saltele si dormitoare modulare sau standard. Poti sa iti mobilezi usor casa dintr-un singur loc.

7110249921

            Exista mai multe tipuri de somiere, iar in momentul in care vrei sa alegi una, trebuie sa stii cont si de dormitorul tau, dar si de tipul saltelei pe care o ai sau pe care vrei sa o achizitionezi.

Astfel avem:

Somiere fixe: aceste modele de somiere sunt fie cu arcuri, cu lamele sau tapitate. Fiecare tip in parte ofera un altfel de suport.

Somierele cu arcuri sunt recomandate pentru saltele elastice, cu arcuri si ele. Astfel somiera si salteaua pot sa ofere, impreuna acelasi tip de suport, se adapteaza perfect corpului tau.

Somierele cu lamele ofera un suport ferm. Aceste modele de somiere se potrivesc cel mai bine cu saltele din latex sau din spuma poliuretanica.

Somierele tapitate sunt acoperite cu un piele sau cu diverse tesaturi, astfel salteaua nu va fi deteriorata in niciun fel.

Somiere rabatabile: aceste modele de somiere se pot rabata, dupa cum spune si numele, astfel ai acces la spatiul de sub salteaua, eventual il poti folosi ca spatiu de depozitare, lucru avantajos.

Somiere cu mecanism: aceste somiere pot fi constant reglate, fie electric sau manual. Mecanismul poate fi in zona capului si a picioarelor sau poti opta pentru mecanisme mai complexe pentru mai multe zone.

Indiferent ce tip de somiera alegi, asigura-te ca aceasta se va potrivi cu salteua si cu modelul de dormitor pe care il ai.

Tamos

Mobila, canapele si saltele de vanzare

Sos. Morarilor nr.2, sectorul 2 Bucuresti, 22452 , RO

Telefon: 021 255 6677

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *