Traieste sanatos cu Lady Anion!

De cate ori auzim acest indemn, ne gandim imediat la… dieta si la alimente naturale, eventual de provenienta bio. Insa sanatatea unei femei nu se rezuma numai la alimentatie. Printre altele, un stil sanatos de viata pentru o femeie presupune si alegerea cu atentie, in cunostinta de cauza, a produselor pe care aceasta le foloseste, mai ales daca sunt produse care intra in contact direct cu pielea sa. Cu atat mai mult cand este vorba de zonele intime, ale caror delicatete si echilibru natural trebuie protejate cu mare atentie.

Sa lasam pudorile inutile deoparte. Am trecut de epoca in care mamelor le era rusine sa le invete pe propriile fiice notiuni elementare de igiena si sanatate intima, iar acestea erau nevoite sa afle singure ce se intampla cu corpul lor, de multe ori fenomene naturale fiind privite cu frica si dezgust. De fapt, lipsa de informare este o mare problema in orice domeniu, dar cu atat mai mult daca este vorba de sanatate. De aceea si Anion Care, producatorul cunoscutelor superabsorbante Lady Anion creeaza adevarate campanii de educatie a femeilor in legatura cu sanatatea lor intima, dar si cu preventia si protejarea acesteia.

Lady Anion nu este doar un brand in plus pe piata de absorbante

Am testat recent absorbantele de bumbac ale acestei companii si trebuie sa recunosc ca, da, exista diferente intre aceste produse. In primul rand, conteaza materiile prime din care sunt facute. Absorbantele Lady Anion sunt alcatuite din opt straturi, contin bumbac, au o banda de turmalina cu emisie de anioni si infrarosii, ceea ce ajuta la mentinerea sanatatii intime prin protejarea acesteia de bacterii. Mai mult, contribuie la prevenirea de afectiuni, precum iritatiile vaginale, inflamatiile, infectiile tractului urinar. De asemenea, regleaza pH-ul vaginal si elimina mirosurile. As mai mentiona si faptul ca exista sase tipuri de absorbante – Pantiliner, DayUse, SportPad, Nightuse, Dayliner, Maxi use -, adaptate necesitatilor fiecarei femei, in functie de momentul si fluxul menstruatiei. Ambalajele sunt resigilabile, ceea ce asigura un grad sporit de protectie absorbantelor ramase in pachet.

lady-anion

Lady Anion contribuie astfel la igiena si confortul tau intim in cele mai delicate zile ale lunii, atenuand neplacerile tipice menstruatiei.

 

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *